Jobba hos oss

Det är tuffa tider nu, Vi är självklart tacksamma för alla ansökningar men vi har tyvärr ingen möjlighet att ta in fler lärlingar. Vi är fullt medvetna att det är Ni som tar första smällen och det märks tydligt på den mängd ansökningar som nu kommer in.

Ni som har varit med ett tag är självgående och vana servicesnickare är fortfarande intressanta.

Som arbetstagare på Byggcenter jobbar du självständigt och lägger upp och planerar din arbetsdag tillsammans med arbetsledare och andra entreprenörer. Det är viktigt att du har körkort, är socialt kompetent samt talar flytande svenska då misstag rörande språkförbistring kan få väldigt tråkiga följder.

Som arbetstagare på Byggcenter utgår du från ett av våra fyra tjänsteställen, Katrineholm, Flen, Nyköping eller Eskilstuna.

Resor ingår ingår normalt i arbetstiden vilket innebär att du vanligtvis börjar och slutar i tid.

Är du själv intresserad eller känner du någon som skulle passa för uppdraget? Tipsa dina vänner eller välkommen med din egen ansökan!

Vi pratar inte om någon uppsats med eleganta Cv:n. Skicka några rader om dig själv och vad du sysslat med. Vi hanterar alla ansökningar diskret så det riskfritt att skicka in en intresseanmälan…

Intresseanmalan@byggcenter.eu