Om oss

Byggcenter KFV Bygg & Service AB är ett helägt dotterbolag till moderbolaget Byggcenter i Katrineholm AB. I koncernen ingår även Borrax Betonghåltagning AB, Borgüs Industrifastigheter AB och TB Estates AB.

Huvudkontoret finns i Katrineholm med kontor och verksamhet i Nyköping Flen och Eskilstuna. Byggcenter i Katrineholm startades 1980 och sedan dess har verksamheten långsamt men säkert expanderat. 1998 renodlades verksamheten och Byggcenter KFV Bygg & Service AB bildades.

Byggverksamheten som är koncernens största gren omsätter ca 50 miljoner kronor och har en bred kompetens inom trä, betong, murning, plattsättning, byggnadssmide, avfuktning sanering samt betonghåltagning och sågning.

icons8-home-500

Därför ska du välja oss.

I vår affärsidé lovar vi dig att leverera rätt produkt i rätt tid med fokus på service.

Med över 30 års erfarenhet kan vi stolt säga att det vanligtvis fungerar men jag är inte sämre än att jag kan erkänna att det händer att allt går fel. I dessa lägen gör vi som företag allt vi kan för att hitta en lösning som alla parter kan förlika sig med.   

Byggcenter har kommit att förknippas med försäkringsärenden och det är mycket riktigt en viktig del av vår verksamhet. När olyckan är framme hjälper vi till, från första insatsen, genom renoveringen ända fram till slutavsyn och det är därför landets ledande försäkringsbolag valt att samarbeta med oss.

Försäkringsärenden är långt ifrån det enda vi gör, hör av Er med Era ideer så ska vi titta på dem.

Bygghälsningar
Stefan Assargren, vd